Salazón

Penca Bacalada 40/60

Tu precio: 12,00 €

Lomos de Bacalao

Tu precio: 22,00 €

Bacalao Filete

Tu precio: 14,00 €

Bacalao Desmigado

Tu precio: 12,00 €

Trozos de bacalo

Tu precio: 15,00 €

Fotogalería: Salazón

/album/fotogaleria-salazon/bacalao-salado-secado-21714601-jpg5/ /album/fotogaleria-salazon/bacalao-salado-desmigado-250gr-jpg3/ /album/fotogaleria-salazon/filete-de-bacalao-jpg3/ /album/fotogaleria-salazon/lomos-de-bacalao-jpg3/ /album/fotogaleria-salazon/penca-bacalao-jpg/ /album/fotogaleria-salazon/trozos-de-bacalao-jpg3/ /album/fotogaleria-salazon/a211117-png1/ /album/fotogaleria-salazon/imagenes-79845506-a8bea0e6-gif/ /album/fotogaleria-salazon/xbodegon-productos-bacalao-salado-jpg-pagespeed-ic-7dogtqvh60-jpg1/

esqueixada_de_bacalla.jpg (172255)

Bon i refrescant entrant tradicional.
Pel que fa al bacallà, us he de recordar que és un peix blanc, molt proteic i amb un contingut de greix baix, és a dir, molt magre. Forma part de moltes receptes de la nostra gastronomia, i l'única limitació és per a les persones que han de vigilar seriosament la quantitat de sal de la seva alimentació.
En aquests casos cal dessalar-lo amb molta cura, però tot i així sempre aporta més sal que qualsevol altre peix fresc.

Si el compreu ja esqueixat, el podeu dessalar el mateix dia, canviant l'aigua dos cops.
És un plat molt típic, sobretot a l'estiu (ja que es menja fred) que antigament es feia a la franja que va des del Garraf fins passat Torredembarra, però que avui en dia el podem menjar per tot Catalunya.

INGREDIENTS
500 g de bacallà esqueixat i dessalat
4 tomàquets madurs trinxats
olives negres
oli d'oliva verge extra
pebre negre
sal

Haz tu página web gratis Webnode