Recetas
ESQUEIXADA DE BACALLÀ
Ingredients per a 3 persones
225 g de bacallà dessalat
1 ceba tendra mitjana picada (o 2 petites)
¼ pebrot vermell a daus petits
¼ pebrot verd a daus petits
1 tomàquet d’amanir
Olives negres
Pebre negre
Oli d’oliva verge extra
OPCIONAL: mongetes cuites
Preparació de l’esqueixada de bacallà
- Posar el bacallà dessalat a sobre d’un paper absorbent per acabar d’assecar-lo bé.
 - Escaldar i pelar el tomàquet. Retirar les llavors i tallar-lo a daus petits.
 - Netejar i picar la ceba tendra.
 - Netejar els pebrots i tallar-los a daus petits.
 - Posar-ho tot en un bol, afegir les olives negres i mesclar bé.
 - Esqueixar el bacallà amb els dits i afegir-lo al bol.
 - Amanir amb oli d’oliva abundant i pebre negre acabat de moldre.
 - Servir l’esqueixada de bacallà un pèl freda.
 - Opcionalment, es poden afegir mongetes cuites a l’esqueixada de bacallà, en el moment en què s’afegeixen els pebrots al bol.
 
					
				